MENU 01.02-07.02

Śniadanie: Pasta z czerwonej fasoli, ciecierzycy, orzechów włoskich, awokado z sałatką caprese i bagietką

II Śniadanie: Pudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z sałatką winogronową z grejpfrutem

Obiad: Kurczak w czerwonym winie z zapiekanką ziemniaczaną i marchewką

Podwieczorek: Sałatka z batatami i buraczkami pieczonymi w aromatycznych przyprawach z sosem jogurtowym

Kolacja: Warzywa smażone z makaronem w stylu azjatyckim z orzechami

Śniadanie: Koperkowa pasta twarogowa z jajkiem, kaparami, pieczywem pełnoziarnistym i chrupiącymi warzywami

II Śniadanie: Placuszki z białego sera z owocami

Obiad: Kotlet schabowy z panierce bezglutenowej z puree warzywnym i mizerią

Podwieczorek: Zupa fasolowa z chorizo

Kolacja: Falafele z ciecierzycą, grillowanymi warzywami i sosem tzatziki

Śniadanie: Muffiny jajeczne z warzywami i sosem tatarskim

II Śniadanie: Tiramisu

Obiad: Udziec z kurczaka w pigwie i sezamie z kolorową fasolką szparagową i ziemniaczkami w mundurkach

Podwieczorek: Sałatka z buraczkiem, kukurydzą, serkiem alpejskim i sosem tzatziki

Kolacja: Ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą oraz sosem pomidorowym

Śniadanie: Hummus ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ze słupkami papryki i ogórka

II Śniadanie: Szarlotka z cynamonem i kruszonką

Obiad: Wołowina po meksykańsku z fasolą i ryżem

Podwieczorek: Tradycyjna zupa ogórkowa z ziemniaczkami

Kolacja: Potrawka z zielonym groszkiem i pietruszkowym kuskusem

Śniadanie: Pizza francuska na białym sosie z brokułem, wędzonym twarogiem i cebulą

II Śniadanie: Smoothie szpinak, cytryna, pomarańcza, banan i miód

Obiad: Tagliatelle z łososiem w sosie koperkowym ze szpinakiem i cukinią

Podwieczorek: Sałatka z kaczką, edamame, pieczoną dynią, mango, i oliwą chilli

Kolacja: Pieczone placuszki ze szpinakiem i ricottą z dipem czosnkowym i słupkami warzyw

Śniadanie: Kiełbaska z fasolką i ciecierzycą w sosie pomidorowym z lekką surówką i pieczywem

II Śniadanie: Crumble ze śliwką pod kruszonką

Obiad: Burger drobiowy z frytkami z batata i colesławem

Podwieczorek: Krem z brokuła z grzankami

Kolacja: Stir-fry z warzywami i makaronem chow mein

Śniadanie: Szakszuka z papryką i pomidorem

II Śniadanie: Sernik mango

Obiad: Kaszotto z wołowiną w sosie grzybowo-śmietanowym

Podwieczorek: Krem pieczarkowy

Kolacja: Quasadillas z serem, warzywami i sosem jogurtowo-koperkowym

diety pudełkowe warszawa

Śniadanie: Pasta z czerwonej fasoli, ciecierzycy, orzechów włoskich, awokado z sałatką caprese i bagietką

II Śniadanie: Pudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z sałatką winogronową z grejpfrutem

Obiad: Kurczak w czerwonym winie z zapiekanką ziemniaczaną i marchewką

Podwieczorek: Sałatka z batatami i buraczkami pieczonymi w aromatycznych przyprawach z sosem jogurtowym

Kolacja: Warzywa smażone z makaronem w stylu azjatyckim z orzechami

Śniadanie: Koperkowa pasta twarogowa z jajkiem, kaparami, pieczywem pełnoziarnistym i chrupiącymi warzywami

II Śniadanie: Placuszki z białego sera z owocami

Obiad: Kotlet schabowy z panierce bezglutenowej z puree warzywnym i mizerią

Podwieczorek: Zupa fasolowa z chorizo

Kolacja: Falafele z ciecierzycą, grillowanymi warzywami i sosem tzatziki

Śniadanie: Muffiny jajeczne z warzywami i sosem tatarskim

II Śniadanie: Tiramisu

Obiad: Udziec z kurczaka w pigwie i sezamie z kolorową fasolką szparagową i ziemniaczkami w mundurkach

Podwieczorek: Sałatka z buraczkiem, kukurydzą, serkiem alpejskim i sosem tzatziki

Kolacja: Ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą oraz sosem pomidorowym

Śniadanie: Hummus ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ze słupkami papryki i ogórka

II Śniadanie: Szarlotka z cynamonem i kruszonką

Obiad: Wołowina po meksykańsku z fasolą i ryżem

Podwieczorek: Tradycyjna zupa ogórkowa z ziemniaczkami

Kolacja: Potrawka z zielonym groszkiem i pietruszkowym kuskusem

Śniadanie: Pizza francuska na białym sosie z brokułem, wędzonym twarogiem i cebulą

II Śniadanie: Smoothie szpinak, cytryna, pomarańcza, banan i miód

Obiad: Tagliatelle z łososiem w sosie koperkowym ze szpinakiem i cukinią

Podwieczorek: Sałatka z kaczką, edamame, pieczoną dynią, mango, i oliwą chilli

Kolacja: Pieczone placuszki ze szpinakiem i ricottą z dipem czosnkowym i słupkami warzyw

Śniadanie: Kiełbaska z fasolką i ciecierzycą w sosie pomidorowym z lekką surówką i pieczywem

II Śniadanie: Crumble ze śliwką pod kruszonką

Obiad: Burger drobiowy z frytkami z batata i colesławem

Podwieczorek: Krem z brokuła z grzankami

Kolacja: Stir-fry z warzywami i makaronem chow mein

Śniadanie: Szakszuka z papryką i pomidorem

II Śniadanie: Sernik mango

Obiad: Kaszotto z wołowiną w sosie grzybowo-śmietanowym

Podwieczorek: Krem pieczarkowy

Kolacja: Quasadillas z serem, warzywami i sosem jogurtowo-koperkowym

Śniadanie: Pasta z czerwonej fasoli, ciecierzycy, orzechów włoskich, awokado z sałatką caprese i bagietką

II Śniadanie: Pudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z sałatką winogronową z grejpfrutem

Obiad: Kurczak w czerwonym winie z zapiekanką ziemniaczaną i marchewką

Podwieczorek: Sałatka z batatami i buraczkami pieczonymi w aromatycznych przyprawach z sosem jogurtowym

Kolacja: Warzywa smażone z makaronem w stylu azjatyckim z orzechami

Śniadanie: Koperkowa pasta twarogowa z jajkiem, kaparami, pieczywem pełnoziarnistym i chrupiącymi warzywami

II Śniadanie: Placuszki z białego sera z owocami

Obiad: Kotlet schabowy z panierce bezglutenowej z puree warzywnym i mizerią

Podwieczorek: Zupa fasolowa z chorizo

Kolacja: Falafele z ciecierzycą, grillowanymi warzywami i sosem tzatziki

Śniadanie: Muffiny jajeczne z warzywami i sosem tatarskim

II Śniadanie: Tiramisu

Obiad: Udziec z kurczaka w pigwie i sezamie z kolorową fasolką szparagową i ziemniaczkami w mundurkach

Podwieczorek: Sałatka z buraczkiem, kukurydzą, serkiem alpejskim i sosem tzatziki

Kolacja: Ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą oraz sosem pomidorowym

Śniadanie: Hummus ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ze słupkami papryki i ogórka

II Śniadanie: Szarlotka z cynamonem i kruszonką

Obiad: Wołowina po meksykańsku z fasolą i ryżem

Podwieczorek: Tradycyjna zupa ogórkowa z ziemniaczkami

Kolacja: Potrawka z zielonym groszkiem i pietruszkowym kuskusem

Śniadanie: Pizza francuska na białym sosie z brokułem, wędzonym twarogiem i cebulą

II Śniadanie: Smoothie szpinak, cytryna, pomarańcza, banan i miód

Obiad: Tagliatelle z łososiem w sosie koperkowym ze szpinakiem i cukinią

Podwieczorek: Sałatka z kaczką, edamame, pieczoną dynią, mango, i oliwą chilli

Kolacja: Pieczone placuszki ze szpinakiem i ricottą z dipem czosnkowym i słupkami warzyw

Śniadanie: Kiełbaska z fasolką i ciecierzycą w sosie pomidorowym z lekką surówką i pieczywem

II Śniadanie: Crumble ze śliwką pod kruszonką

Obiad: Burger drobiowy z frytkami z batata i colesławem

Podwieczorek: Krem z brokuła z grzankami

Kolacja: Stir-fry z warzywami i makaronem chow mein

Śniadanie: Szakszuka z papryką i pomidorem

II Śniadanie: Sernik mango

Obiad: Kaszotto z wołowiną w sosie grzybowo-śmietanowym

Podwieczorek: Krem pieczarkowy

Kolacja: Quasadillas z serem, warzywami i sosem jogurtowo-koperkowym

Śniadanie: Pasta z czerwonej fasoli, ciecierzycy, orzechów włoskich, awokado z sałatką caprese i bagietką

II Śniadanie: Pudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z sałatką winogronową z grejpfrutem

Obiad: Kurczak w czerwonym winie z zapiekanką ziemniaczaną i marchewką

Podwieczorek: Sałatka z batatami i buraczkami pieczonymi w aromatycznych przyprawach z sosem jogurtowym

Kolacja: Warzywa smażone z makaronem w stylu azjatyckim z orzechami

Śniadanie: Koperkowa pasta twarogowa z jajkiem, kaparami, pieczywem pełnoziarnistym i chrupiącymi warzywami

II Śniadanie: Placuszki z białego sera z owocami

Obiad: Kotlet schabowy z panierce bezglutenowej z puree warzywnym i mizerią

Podwieczorek: Zupa fasolowa z chorizo

Kolacja: Falafele z ciecierzycą, grillowanymi warzywami i sosem tzatziki

Śniadanie: Muffiny jajeczne z warzywami i sosem tatarskim

II Śniadanie: Tiramisu

Obiad: Udziec z kurczaka w pigwie i sezamie z kolorową fasolką szparagową i ziemniaczkami w mundurkach

Podwieczorek: Sałatka z buraczkiem, kukurydzą, serkiem alpejskim i sosem tzatziki

Kolacja: Ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą oraz sosem pomidorowym

Śniadanie: Hummus ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ze słupkami papryki i ogórka

II Śniadanie: Szarlotka z cynamonem i kruszonką

Obiad: Wołowina po meksykańsku z fasolą i ryżem

Podwieczorek: Tradycyjna zupa ogórkowa z ziemniaczkami

Kolacja: Potrawka z zielonym groszkiem i pietruszkowym kuskusem

Śniadanie: Pizza francuska na białym sosie z brokułem, wędzonym twarogiem i cebulą

II Śniadanie: Smoothie szpinak, cytryna, pomarańcza, banan i miód

Obiad: Tagliatelle z łososiem w sosie koperkowym ze szpinakiem i cukinią

Podwieczorek: Sałatka z kaczką, edamame, pieczoną dynią, mango, i oliwą chilli

Kolacja: Pieczone placuszki ze szpinakiem i ricottą z dipem czosnkowym i słupkami warzyw

Śniadanie: Kiełbaska z fasolką i ciecierzycą w sosie pomidorowym z lekką surówką i pieczywem

II Śniadanie: Crumble ze śliwką pod kruszonką

Obiad: Burger drobiowy z frytkami z batata i colesławem

Podwieczorek: Krem z brokuła z grzankami

Kolacja: Stir-fry z warzywami i makaronem chow mein

Śniadanie: Szakszuka z papryką i pomidorem

II Śniadanie: Sernik mango

Obiad: Kaszotto z wołowiną w sosie grzybowo-śmietanowym

Podwieczorek: Krem pieczarkowy

Kolacja: Quasadillas z serem, warzywami i sosem jogurtowo-koperkowym

Śniadanie: Pasta z czerwonej fasoli, ciecierzycy, orzechów włoskich, awokado z sałatką caprese i bagietką

II Śniadanie: Pudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z sałatką winogronową z grejpfrutem

Obiad: Kurczak w czerwonym winie z zapiekanką ziemniaczaną i marchewką

Podwieczorek: Sałatka z batatami i buraczkami pieczonymi w aromatycznych przyprawach z sosem jogurtowym

Kolacja: Warzywa smażone z makaronem w stylu azjatyckim z orzechami

Śniadanie: Koperkowa pasta twarogowa z jajkiem, kaparami, pieczywem pełnoziarnistym i chrupiącymi warzywami

II Śniadanie: Placuszki z białego sera z owocami

Obiad: Kotlet schabowy z panierce bezglutenowej z puree warzywnym i mizerią

Podwieczorek: Zupa fasolowa z chorizo

Kolacja: Falafele z ciecierzycą, grillowanymi warzywami i sosem tzatziki

Śniadanie: Muffiny jajeczne z warzywami i sosem tatarskim

II Śniadanie: Tiramisu

Obiad: Udziec z kurczaka w pigwie i sezamie z kolorową fasolką szparagową i ziemniaczkami w mundurkach

Podwieczorek: Sałatka z buraczkiem, kukurydzą, serkiem alpejskim i sosem tzatziki

Kolacja: Ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą oraz sosem pomidorowym

Śniadanie: Hummus ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ze słupkami papryki i ogórka

II Śniadanie: Szarlotka z cynamonem i kruszonką

Obiad: Wołowina po meksykańsku z fasolą i ryżem

Podwieczorek: Tradycyjna zupa ogórkowa z ziemniaczkami

Kolacja: Potrawka z zielonym groszkiem i pietruszkowym kuskusem

Śniadanie: Pizza francuska na białym sosie z brokułem, wędzonym twarogiem i cebulą

II Śniadanie: Smoothie szpinak, cytryna, pomarańcza, banan i miód

Obiad: Tagliatelle z łososiem w sosie koperkowym ze szpinakiem i cukinią

Podwieczorek: Sałatka z kaczką, edamame, pieczoną dynią, mango, i oliwą chilli

Kolacja: Pieczone placuszki ze szpinakiem i ricottą z dipem czosnkowym i słupkami warzyw

Śniadanie: Kiełbaska z fasolką i ciecierzycą w sosie pomidorowym z lekką surówką i pieczywem

II Śniadanie: Crumble ze śliwką pod kruszonką

Obiad: Burger drobiowy z frytkami z batata i colesławem

Podwieczorek: Krem z brokuła z grzankami

Kolacja: Stir-fry z warzywami i makaronem chow mein

Śniadanie: Szakszuka z papryką i pomidorem

II Śniadanie: Sernik mango

Obiad: Kaszotto z wołowiną w sosie grzybowo-śmietanowym

Podwieczorek: Krem pieczarkowy

Kolacja: Quasadillas z serem, warzywami i sosem jogurtowo-koperkowym

Śniadanie: Jajko z szynką, pomidorami i cebulą zapiekane w cieście francuskim

II Śniadanie:  Pasta z cieciorki podana z chrupkim pieczywem, kawałkami ogórka i rzodkiewki

Obiad:  Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo- ziołowym, gotowane ziemniaczki i surówka z kapusty pekińskiej

Podwieczorek:  Jogurt z musli domowej roboty i świeżymi owocami

Kolacja:  Sałatka z tuńczykiem, brokułami i serem feta podana z jogurtowym dressingiem

Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidorkami koktajlowymi i pełnoziarnistym pieczywem

II Śniadanie: Koktajl z jarmużu, szpinaku i jabłuszka

Obiad: Pieczony schab w sosie własnym, podany z kaszą pęczak i sałatką z rukoli i pomidorków

Podwieczorek: Szarlotka z cynamonem

Kolacja: Naleśniki gryczane z twarożkiem ,szpinakiem i suszonymi pomidorami

Śniadanie: Owsianka z owocami i miodem

II Śniadanie: Hummus z pieczywem

Obiad: Pieczona pierś z indyka w sosie grzybowym, podawana z pieczonymi ziemniaczkami oraz mieszanką sałat z warzywami polaną lekkim dressingiem

Podwieczorek:Sałatka owocowa

Kolacja: Mix grillowanych warzyw z kurczakiem, pestkami migdała, parmezanem oraz sosem vinaigrette

Śniadanie: Tost z serem, guacamole i jajkiem sadzonym

II Śniadanie: Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem, podany z pieczywem pełnoziarnistym

Obiad: Kotleciki mielone z jagnięciny i cukinii, podane z kaszą kuskus z warzywami

Podwieczorek:Delikatny serniczek na spodzie owsianym

Kolacja: Krem z białych warzyw z pieczona gruszką

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

diety pudełkowe warszawa
dieta pudełkowa i catering warszawa

Śniadanie: Jajko z szynką, pomidorami i cebulą zapiekane w cieście francuskim

II Śniadanie:  Pasta z cieciorki podana z chrupkim pieczywem, kawałkami ogórka i rzodkiewki

Obiad:  Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo- ziołowym, gotowane ziemniaczki i surówka z kapusty pekińskiej

Podwieczorek:  Jogurt z musli domowej roboty i świeżymi owocami

Kolacja:  Sałatka z tuńczykiem, brokułami i serem feta podana z jogurtowym dressingiem

Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidorkami koktajlowymi i pełnoziarnistym pieczywem

II Śniadanie: Koktajl z jarmużu, szpinaku i jabłuszka

Obiad: Pieczony schab w sosie własnym, podany z kaszą pęczak i sałatką z rukoli i pomidorków

Podwieczorek: Szarlotka z cynamonem

Kolacja: Naleśniki gryczane z twarożkiem ,szpinakiem i suszonymi pomidorami

Śniadanie: Owsianka z owocami i miodem

II Śniadanie: Hummus z pieczywem

Obiad: Pieczona pierś z indyka w sosie grzybowym, podawana z pieczonymi ziemniaczkami oraz mieszanką sałat z warzywami polaną lekkim dressingiem

Podwieczorek:Sałatka owocowa

Kolacja: Mix grillowanych warzyw z kurczakiem, pestkami migdała, parmezanem oraz sosem vinaigrette

Śniadanie: Tost z serem, guacamole i jajkiem sadzonym

II Śniadanie: Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem, podany z pieczywem pełnoziarnistym

Obiad: Kotleciki mielone z jagnięciny i cukinii, podane z kaszą kuskus z warzywami

Podwieczorek:Delikatny serniczek na spodzie owsianym

Kolacja: Krem z białych warzyw z pieczona gruszką

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Jajko z szynką, pomidorami i cebulą zapiekane w cieście francuskim

II Śniadanie:  Pasta z cieciorki podana z chrupkim pieczywem, kawałkami ogórka i rzodkiewki

Obiad:  Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo- ziołowym, gotowane ziemniaczki i surówka z kapusty pekińskiej

Podwieczorek:  Jogurt z musli domowej roboty i świeżymi owocami

Kolacja:  Sałatka z tuńczykiem, brokułami i serem feta podana z jogurtowym dressingiem

Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidorkami koktajlowymi i pełnoziarnistym pieczywem

II Śniadanie: Koktajl z jarmużu, szpinaku i jabłuszka

Obiad: Pieczony schab w sosie własnym, podany z kaszą pęczak i sałatką z rukoli i pomidorków

Podwieczorek: Szarlotka z cynamonem

Kolacja: Naleśniki gryczane z twarożkiem ,szpinakiem i suszonymi pomidorami

Śniadanie: Owsianka z owocami i miodem

II Śniadanie: Hummus z pieczywem

Obiad: Pieczona pierś z indyka w sosie grzybowym, podawana z pieczonymi ziemniaczkami oraz mieszanką sałat z warzywami polaną lekkim dressingiem

Podwieczorek:Sałatka owocowa

Kolacja: Mix grillowanych warzyw z kurczakiem, pestkami migdała, parmezanem oraz sosem vinaigrette

Śniadanie: Tost z serem, guacamole i jajkiem sadzonym

II Śniadanie: Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem, podany z pieczywem pełnoziarnistym

Obiad: Kotleciki mielone z jagnięciny i cukinii, podane z kaszą kuskus z warzywami

Podwieczorek:Delikatny serniczek na spodzie owsianym

Kolacja: Krem z białych warzyw z pieczona gruszką

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

catering i dieta pudełkowa warszawa
zdrowe jedzenie warszawa

Śniadanie: Jajko z szynką, pomidorami i cebulą zapiekane w cieście francuskim

II Śniadanie:  Pasta z cieciorki podana z chrupkim pieczywem, kawałkami ogórka i rzodkiewki

Obiad:  Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo- ziołowym, gotowane ziemniaczki i surówka z kapusty pekińskiej

Podwieczorek:  Jogurt z musli domowej roboty i świeżymi owocami

Kolacja:  Sałatka z tuńczykiem, brokułami i serem feta podana z jogurtowym dressingiem

Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, pomidorkami koktajlowymi i pełnoziarnistym pieczywem

II Śniadanie: Koktajl z jarmużu, szpinaku i jabłuszka

Obiad: Pieczony schab w sosie własnym, podany z kaszą pęczak i sałatką z rukoli i pomidorków

Podwieczorek: Szarlotka z cynamonem

Kolacja: Naleśniki gryczane z twarożkiem ,szpinakiem i suszonymi pomidorami

Śniadanie: Owsianka z owocami i miodem

II Śniadanie: Hummus z pieczywem

Obiad: Pieczona pierś z indyka w sosie grzybowym, podawana z pieczonymi ziemniaczkami oraz mieszanką sałat z warzywami polaną lekkim dressingiem

Podwieczorek:Sałatka owocowa

Kolacja: Mix grillowanych warzyw z kurczakiem, pestkami migdała, parmezanem oraz sosem vinaigrette

Śniadanie: Tost z serem, guacamole i jajkiem sadzonym

II Śniadanie: Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem, podany z pieczywem pełnoziarnistym

Obiad: Kotleciki mielone z jagnięciny i cukinii, podane z kaszą kuskus z warzywami

Podwieczorek:Delikatny serniczek na spodzie owsianym

Kolacja: Krem z białych warzyw z pieczona gruszką

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Śniadanie: Omlet z szynką, szczypiorkiem i awokado

II Śniadanie:Koktajl jabłko, pomarańcza, banan

Obiad: Filet z dorsza pieczony w ziołach z sosem cytrynowym, ryżem i mieszanką sałat z lekkim dressingiem

Podwieczorek:Placuszki z cukini, ze śmietaną i plastrami łososia, posypane świeżym koperkiem<

Kolacja: Grillowane warzywa na szpinaku i oliwie chilli

Sprawdź, jakie korzyści przyniesie Ci wybór naszego Cateringu

Zobacz więcej

Zostań Fit!
Dzięki diecie WykwintnyBox

ZAMÓW NASZĄ DIETĘ TESTOWĄ
Zobacz więcej

ZAMÓW NASZĄ

DIETĘ TESTOWĄ

DOWIEDŹ SIĘ WIĘCEJ

Opinie

Naszych klientów

Klient

Smaczne i zdrowe posiłki o odpowiedniej kaloryczności oraz makro odpowiednim rozkładzie makroskładników, pomagają mi przygotować sylwetkę do kolejnych zawodów kulturystycznych. Dzięki codziennej dostawie od Wykwintny Box mogę spokojnie skupić się na pracy, treningach i odpowiedniej regeneracji.

Klientka

Odpowiednio przygotowana dieta pod moje oczekiwania jest kluczowa w utrzymaniu zdrowia i dobrego samopoczucia. Wykwintny Box pomaga mi w codziennej organizacji czasu i najważniejsze- daje możliwość zmiany miasta dostawy, co bez wątpienia ułatwia mi utrzymać dietę nawet na wyjazdach.

Klientka

Dobrze zbilansowana dieta to podstawa nie tylko wysokiej formy sportowej, ale i odpowiedniej jakości życia. Dzięki Wykwintny Box mam jedno i drugie. Polecam każdemu, kto nie ma czasu na gotowanie, a jest miłośnikiem przepysznej kuchni :)

Klient

Wykwintny Box to idealne rozwiązanie dla każdego kto żyje w biegu, ale lubi też dobrze zjeść. A dzięki obecności w tylu polskich miastach catering towarzyszy mi we wszystkich podróżach i na każdym planie filmowym :)

Nasi

Partnerzy